Krajalnica zywnosci

W składach dodatkowo w polach domowych bardzo często jest potrzeba pokrojenia czegoś w pewne, cienkie plastry. Działa to przede każdym wędlin, serów i pieczywa, jednak zdarza się, że krajalnica jest wykorzystywana oraz do różnych celów, na przykład do krojenia warzyw czy owoców, gdy wymagamy ich w budowie cienkich plasterków.

W współzależności z tego, co mam kroić na krajalnicy, stanowi ona urządzona w określone ostrze - dobre lub ząbkowane. Ząbkowane dane jest do cięcia pieczywa, co pozwoli łatwo "wgryźć się" w jego postać i dodaje równe kromki, nawet przy krojeniu miękkiego, świeżego pieczywa. Z zmian jeżeli należy o wędliny czy sery, chce nam szczególnie na drobnych, równych plastrach, które kroi się sprawnie i bez specjalnego wysiłku. Do tego obowiązku używamy krajalnicy z dobrą, ale bardzo intensywną krawędzią, która idealnie radzi sobie z prostymi, kiedy a znacznie skomplikowanymi wędlinami i serami.

Krajalnica Maga 310p to precyzyjna maszyna do cięcia, polecana zwłaszcza do pokoi gastronomicznych a do sklepów. Jest rekomendowana przez producenta ze względu na prostą wysoką odporność oraz umiejętność obsługi. Dzięki tym wartościom każdy, po pierwszym szkoleniu z działu zaufania oraz higieny pracy, może rozpocząć do pozycji z krajalnicą i oferować swoim klientom wędliny czy sery pokrojone w precyzyjne plastry. Krajalnice silnych właściwości kupią na bliskie uporanie się z pokrojeniem sporej ilości wędlin lub serów, przy małym koszcie produkcji oraz chęci pracownika. Taka krajalnica w handlu pozwala znacznie zaoszczędzić czas, jaki kiedyś przeznaczano na krojenie materiałów na plasterki. Dodatkowo, krajalnice dzięki regulowanemu zakresowi grubości plastra, pozwalają odkroić gruby, równy plaster, bądź pokroić wędlinę na cieniutkie, niemal przezroczyste plasterki, gdy zatem jest chciane na wzór w przypadku szynek surowych, które jada się wyłącznie w plasterkach grubości bibułki.