Zaklad gastronomiczny krzyzowka

System POS to plan gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże odpowiednie.

http://www.polkas.pl/Pl/oferta/pakowarki-prozniowe/1/Worki i folie do pakowania próżniowego Polkas Kraków

Dla lekkich również cięższych lokali POS bardzo świetnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także wyjątkowych sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dostosowane do pracy na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Program w czytelny sposób usprawni prowadzenie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym odcinkiem rzeczy w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Współpraca z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a układami, które usprawnią życie każdego domu. Działanie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.