Zaklad gastronomiczny krzyzowka

System POS to plan gastronomiczny do zarządzania wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe natomiast tymże odpowiednie.

Dla lekkich również cięższych lokali POS bardzo świetnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, kiedy także wyjątkowych sieci gastronomicznych. To istotne narzędzie, dostosowane do pracy na samodzielnej liczbie stanowisk POS. Program w czytelny sposób usprawni prowadzenie na indywidualnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą kontrolę nad każdym odcinkiem rzeczy w lokalu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi natomiast planowanie smacznego menu.

Współpraca z drugimi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami a układami, które usprawnią życie każdego domu. Działanie na indywidualnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych czy same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, wchodzą na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Popularny i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Korzystanie z elementu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, współpraca z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie danych o próbach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, transakcje i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis akcesoriów do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim okresie obsługi stolika, itp. Szybkość: przygotowanie i zmiana zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa różnych form płatności.